În Săptămâna Mare, ASOCIAȚIA ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA a dăruit pachete cu produse alimentare  mai mutor familii de giurgiuveni

0
496

 

    În Săptămâna Mare (Săptămâna Patimilor), înainte de Paștele ortodox, perioadă de smerenie și de curățare spirituală, de rugăciune pentru toți creștinii ortodocși, de dăruire semenilor de lângă noi, ASOCIAȚIA ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA a desfășurat activități educative, civice și caritabile, donând pungi cu produse alimentare (cozonaci, ouă, ulei, zahăr, făină), la mai mulți giurgiuveni din grupuri dezavantajate ( pensionari, familii cu mai mulți copii, femei văduve-familii monoparentale, tineri șomeri sau cu venituri mici.

Pachetele au fost dăruite de președinta asociației, prof. univ. dr. Mariana Iancu, pe platoul din fața sediului ASOCIAȚIEI ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA de pe bulevardul ˮBucureștiˮ din Giurgiu, în cadrul proiectului ˮSĂ NE BUCURĂM ÎMPREUNĂ DE  SĂRBĂTORI!”, activitatea ˮPAȘTE FERICIT!ˮ.

Deoarece Săptămâna Mare a coincis cu săptămâna Zilei Mondiale a Pământului, s-au derulat și o serie de activități de educație ecologică, pentru un mediu sănătos, în campania ˮInvestim în Planeta noastră!ˮ

În acest context președinta Asociației a susținut prelegeri de informare despre Ziua Pământului și necesitatea investirii și militării pentru protejarea și existența Planetei ˮPământˮ, pentru pacea și sănătatea planetei noastre.

Au fost derulate și acțiuni civico-ecologice, de salubrizare a mediului  din unele spații din Municipiul Giurgiu, de pe bulevardul ˮBucureștiˮ  de hârtii, pet-uri și gunoaie.

Cu ocazia sărbătorilor pascale,  președinta Asociației  ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA, le-a urat tuturor românilor un ˮPAȘTE FERICIT ȘI BINECUVÂNTAT, TRĂIT ÎN PACE ȘI BUNĂSTARE!

Vă îndemn la milostenie, binefacere și altruism, la atenție față de nevoile semenilor năpăstuiți și ajutorarea lor” – a mai spus președinta Asociației  ATITUDINEA CIVICĂ I.A., Prof. univ. dr. Mariana Iancu, în încheierea acțiunilor sale.

(Jurnal)