În județul Giurgiu, trei  accidente într-o singură zi, într-un interval de doar 4 ore!

0
215

accident-1-1

Luna octombrie a început extrem de prost pentru agenții rutieri. În chiar a doua zi a lunii (2 octombrie), în jurul orei 12:45, M. G., un tânăr de 26 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 5, către București, la ieșirea din municipiul Giurgiu a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de C. F., un tânăr de 22 ani, din municipiul Giurgiu.

          Din accident a rezultat rănirea gravă a lui F. I., o tânără de 23 ani, din municipiul Giurgiu, ocupanta locului dreapta față în autoturismul care se deplasa către București și a lui D. N., o tânără de 22 ani, din municipiul Giurgiu, pasager în autoturismul care se deplasa regulamentar. Tot din accident a rezultat și rănirea ușoară a celor doi conducători auto. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-le  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Puțin mai târziu (în jurul orei 14:20), A. C., un bărbat de 52 ani din comuna Frătești județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul prin municipiu, la intersecția str. Tabiei cu str. Nicolae Bălănescu, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus  regulamentar de C. N., un bărbat de 39 de ani din  municipiul Giurgiu. Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui C. N., care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgentă Giurgiu și a unei femei care se afla pe locul din dreapta față, în același autoturism. Ambii conducători auto au fost testați alcooltest, ambele rezultate fiind zero.

Aproape 3 ore mai târziu ( ora 17:00),  M. S., un bărbat de 45 ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 5 B la intersecția cu Drumul Național 6, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de o femeie din Alexandria, județul Teleorman, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui M. F., un bărbat de 52 de ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, pasager stânga spate în autoturismul care se deplasa pe Drumul Național 5 B și a lui M. M., o femeie de 41 de ani, din comuna  Izvoarele, județul Giurgiu, pasager dreapta spate în același autoturism. Din același accident a mai rezultat rănirea ușoară a lui M. S., și a unei femei de 39 de ani pasager dreapta față in același autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative si li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier Giurgiu au deschis dosare penale tuturor celor vinovați în accidentele de mai sus, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cele 3 evenimente  rutiere petrecute în aceeașu zi dând de gândit agenților rutieri.

(Jurnal)