În Giurgiu, părinții mai multor copii din clasele primare se plâng că nu-și pot ajuta copiii să învețe după tablete, ei afându-se dimineața la servici. Ce propun aceștia…

0
275

Mai mulți părinți ai copiiilor din clasa a I-a, din școlile  Municipiului Giurgiu, sunt nemulțumiți de faptul că nu-i pot sprijini pe cei mici în accesarea lecțiilor on line predate de învățători. Ei spun că orele de curs se desfășoară doar dimineața, când ei sunt la servici și că cei mici nu se pot descurca singuri cu tabletele din dotare.

Mai mult de atât, acești părinți sugerau ca deocamdată, până se va găsi o soluție și până când situația critică prin care trecem cu toții se va mai limpezi, orele de curs cu copiii din clasele  a I-a să se desfășoare începând cu ora 17:00 când ei se întorc de la muncă.

O propunere ce însă va trebui agreată nu numai de către Inspectoratul școlar Giurgiu , ci și de Ministerul Învățământului, care ar putea rezolva cât de cât situația de compromis în care ne aflăm, până când valul 4 al Pandemiei  va permite elevilor să se reîntoarcă la școală.

Așteptăm acum și o propunere din partea Inspectoratului și a învățătorilor, care ar putea  rezolva într-un fel această situație extrem de dificilă în care se află copiii  acestor clase.

(Jurnal)