pompieriLuni 5 decembrie, ora 14:05, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat, prin intermediul numărului de urgenţă 112, să intervină în localitatea Valea Dragului pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Gărzii de intervenţie Colibaşi. După executarea recunoașterii, s-a acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au arsastereala din lemn învelită cu tablă pe o suprafaţă de aproximativ 160 mp, materiale textile, mobilier, un frigider, un televizor, o vitrină frigorifică şi documentele proprietarilor.

În  aceeași zi,  ora 19:26, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat din nou,  de data aceasta să intervină în municipiul Giurgiu pentru stingerea unui alt incendiu la o locuinţă. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu. După executarea recunoașterii, s-a acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars masa de la chiuvetă, instalaţia sanitară, un prelungitor electric şi un covor.

Astăzi dimineață  (6 decembrie), ora 06:09, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Prundu pentru stingerea unui foc ce a aprins o locuinţă. La locul solicitării s-a deplasat o autospecialăde lucru cu apă și spumă din cadrul Punctului de lucru Greaca. După executarea recunoașterii, s-a acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars astereala din lemn învelită cu ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 6 mp, un toc şi o uşă din lemn.

(Jurnal)