În ce mai transformă unii giurgiuveni platformele de gunoi…

0
544

Recent, la redacție ne-a parvenit, din partea unui cititor, informația conform căreia, în spatele oficiului poștal nr.1 de pe șoseaua București, mai mulți tineri joacă tenis de picior. Și nu oriunde, ci pe platforma de gunoi aflată în zonă. Mai mult, aceștia blocau chiar un sens de mers în zonă, incomodând autoturismele care treceau prin zonă.

Totodată, același cetățean ne spunea că a apelat la serviciile Poliției Locale, pentru a remedia situația, însă nu a mai așteptat echipajul.

Contactat telefonic, directorul adjunct al Direcției Poliției Locale a municipiului Giurgiu, Mihăiță Penciu, a precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:
„Într-adevăr, marți, 17 februarie, la ora 14,47, am fost sesizați telefonic, de către un giurgiuvean, că pe platforma special amenajată pentru colectarea gunoiului menajer din spatele Oficiului Poștal situat pe Bulevardul București, persoane de etnie rromă au improvizat un teren de sport, pe care joacă tenis de picior cu diverse deșeuri (scânduri) blocând o arteră de circulație. Sesizarea a fost transmisă echipei de intervenție. Ajunși la fața locului, polițiștii locali au găsit, într-adevăr, două persoane de sex masculin, consumând băuturi alcoolice, respectiv bere, la sticle de 0,75 ml.

Persoanele în cauză au fost legitimate, verificate și sancționate contravențional conform Legii nr. 61/1991, art. 2, pct. 23, cu amendă în valoare de câte 100 de lei fiecare”, a încheiat directorul adjunct al Direcției Poliției Locale, Mihăiță Penciu.

(Jurnal)