În această seară, ASTRA Giurgiu îi întâlneşte pe ucraineenii de la Oleksandria

0
232

europa leagueAntrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, este încrezător în şansele de calificare în play-off-ul Europa League şi îşi doreşte ca echipa sa să aibă parte de susţinerea fanilor la meciul cu Oleksandria.

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani a recunoscut că a ales să semneze cu Astra şi datorită prezenţei în cupele europene.

Avem motive să sperăm, ne vom lupta pentru această calificare şi mi-aş dori să avem parte şi de susţinerea fanilor din Giurgiu. Poate că aveam nevoie de mai mult timp pentru a defini această echipă. Era bine şi dacă aveam şi mai mult timp de odihnă. Jucăm de săptămâni bune la foc automat şi vom continua la fel, dar aceste meciuri sunt unele speciale şi provocarea numită Europa League a fost unul dintre motivele pentru care am ales să vin la Astra”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul Edward Iordănescu.

Alexandru Ioniţă este încrezător, de asemenea, în calificare: „Avem puterea de a elimina Oleksandria. Sunt conştient că se aşteaptă mult de la mine, sper să îmi fac treaba cât mai bine„.

Meciul dintre Astra Giurgiu și FK Oleksandria se dispută astăzi, 27 iulie, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, începând cu ora 20,30. Meciul contează pentru  prima manșă din turul al treilea preliminar al Europa League.

(Jurnal)