Așa cum se anunța cu mai multe zile în urmă, s-a întâmplat: schimbările după bunul plac al prefectei Nina Crișu continuă. După înlocuirea subprefectului Fabian Țârcă, a urmat cea a șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, comisar șef de poliție Viorel Polexe.

Contactat telefonic de către „Jurnal giurgiuvean”, acesta a declarat:

„Eu nu am intrat în poliție ca să fiu inspector șef, ci ca să fac meseria de polițist, pe care o respect și o iubesc. Nu cunosc motivele pentru care nu a fost prelungit mandatul meu de împuternicit, dar sunt bucuros că voi rămâne acolo unde mi-am desfășurat toată activitatea, în poliția economică, zonă care a obținut cele mai bune rezultate la nivel național. Eu sunt, mai întâi de toate, polițist, apoi sunt șef. Șefi devenim, nu ne naștem”, a declarat, pentru publicația noastră, Viorel Polexe.

În locul lui Viorel Polexe a venit un alt comisar șef, Țone Marian Cătălin, de la Poliția Capitalei. Și numirea acestuia a fost făcută tot cu împuternicire.

Sursele noastre ne-au precizat că, după înlocuirea șefului poliției giurgiuvene, lucrurile nu se vor opri. Pe „tușă” se pregătește de înlocuire, săptămâna viitoare, și inspectorul școlar general al ISJ Giurgiu, Gigi Oprișan.

(Anna Lincă)