bursa_locuri_de_munca_absolventiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă organizarea selecţiei pentru studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară 2017 (minim 2 luni).

Condiţii de participare:

* vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani;

* studenţi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi;

* cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană.

Documente necesare:

* copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);

* fişa de solicitare – Bewerbung 2017 – completată în 2 exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat şi modelul de completare a acestuia se regăseşte pe site-ul A.J.O.F.M Giurgiu, www. ajofmgiurgiu.eu);

* adeverinţa de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate);

* adeverinţa de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat în varianta germană/engleză, germană/română, în funcţie de solicitarea instituţiei de învăţământ, precum şi instrucţiunile de completare sunt postate pe site-ul A.J.O.F.M Giurgiu, www. ajofmgiurgiu.eu );

* 3 fotografii tip paşaport;

* copie permis de conducere (dacă este cazul).

Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Giurgiu , trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu –  doamna Dogaru Gratziela, tel.: 0246/230613 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucureşti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11, pentru a-şi înregistra dosarele.

Înregistrarea se va desfăşura în perioada 05.01.2017 – 09.02.2017, în intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 şi vineri orele 09.30 – 12.30.

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU