Imagini VIRALE! Un PRIMAR de COMUNĂ, din județul Giurgiu, proprietar de Maybach, amenință un agent de circulație, după ce acesta l-a prins cu Radarul! (VIDEO)

0
899

Zilele acestea, pe faimoasa platformă de socializare , Tik-Tok,   a apărut un filmuleț în care un primar de comună, din județul Giurgiu, proprietarul unui autoturism Maybach, îi cere socoteală unui  agent de circulație, pentru faptul că l-a  prins pe RADAR, circulând cu o viteză mult mai mare decât cea admisă de Lege.

Este adevărat că  filmulețul este puțin mai vechi,  de pe vremea când la șefia Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu se afla Cătălin Georgescu , iar la Serviciul Circulație al Poliției județene  se afla Marian Popescu.

Vă invităm să urmăriți imaginile filmate de către colegul polițistului, aflat în dialog cu idignatul primar de comună, în timp ce acesta din urmă îl amenință pe polițistul ce tocmai își făcuse datoria, sperând că îl va intimida înșirându-i numele unor șefi ai Inspectoratului cu care ar fi intenționat să ia legătura pentru a sancționa îndrăzneala agentului aflat în  misiune.

https://vm.tiktok.com/ZGJapnUJA/

O mostră de cum ar trebui să se comporte un  agent  atunci când este amenințat de tot felul de politicieni veroși, ce, ca  în cazul de față, cred că ocupând o funcție, totul li se cuvine și că ei pot sfida, oricând, Legea.

Vă lăsăm pe dumneavoastră să il identificați pe primarul gălăgios, ce îi reproșează polițistului că i-a încălcat proprietatea, confundând – după cum veți constata – comuna pe care o administrează ( plătit din banii statului) cu propria sa ogradă…

Acest filmuleț vine ( oare întâmplător?) la scurt timp după ce un alt politician, președinte de Consiliu Județean, a avut un episod similar în care a încercat intimidarea unui agent  al Serviciului de Circulație al Municipiului Constanța. De precizat că ulterior politicianul și-a cerut scuze public, pe mai multe posturi de televiziune…

(Jurnal)