Joi, 18 ianuarie, la întâlnirea cu primarii localităților din județul Giurgiu, senatorul giurgiuvean, Niculae Bădălău i-a avut alături pe președintele Consiliului județean , Marian Mina , vicepreședintele CJ, Lucian Corozel și primarul Nicolae Barbu, președinte al Organizației Municipale a PSD Giurgiu.

Discuțiile, extrem de degajate s-au purtat în contextul anunțat anterior, la conferința de presă, de către Ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

Astfel temele dezbătute au fost cele legate de echipa care va sprijini Campania alegerilor ce vor demara din acest an, realizarea PNDL și PNDL 2 și mai ales Bugetul ce – așa cum declara președintele PSD Giurgiu, ar putea fi înaintat către Parlament la sfârșitul acestei luni.

Este vorba despre un Buget de funcționare care să asigure administrației locale din fiecare localitate a județului , la care se adaugă un buget de investiții – a precizat senatorul Niculae Bădălău.

Un alt subiect dezbătut a fost cel al creării unui Fond de Investiții, 2019-2020, în vederea realizării conductelor de gaze ce vor aduce la intrarea în fiecare comună aceste rețele cu sprijinul Transgaz, aflat în subordinea Ministerului .