Steluta Cataniciu, Grațiela Gavrilescu, Dan Zamfir, Oana Florea și Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone sunt o parte dintre oamenii lui Dan Voiculescu care se vor regăsi pe listele PSD la alegerile parlamentare.

Nu e prima dată când Voiculescu își pune oamenii pe lista social democraților, în schimbul promovării media. Să ne amintim că însuși Liviu Dragnea i-a oferit patronului Intact, Dan Voiculescu, locuri pe lista de candidați PSD la europarlamentare.

La alegerile europarlamentare din 2019, patronul trustului Intact, Dan Voiculescu, a primit de la Liviu Dragnea patru locuri eligibile pentru Bruxelles pe lista social-democratilor. PSD a obtinut in total doar nouă mandate de europarlamentar, iar eurodeputații controlați de Dan Voiculescu (Maria Grapini, Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru și Cristian Terheș) și-au facut loc în Parlamentul European.

Marcel Ciolacu le-ar fi spus colegilor de partid ca PPUSL, partid controlat din umbră de Dan Voiculescu, va primi locuri eligibile la parlamentare, susțin surse citate de jurnaliștii Adevărul.

„Iliescu, Năstase, Ponta și Dragnea nu au putut să-i spună NU lui Dan Voiculescu în ultimii 20 de ani. Nu sunt eu mai șmecher decât ei” ar mai fi spus Ciolacu.

Așa că o parte dintre oamenii lui Voiculescu și-au facut loc pe lista PSD pentru alegerile parlamentare. Acum este de înțeles vehemența cu care sunt combătuți adversarii PSD-ului, seară de seară, pe posturile de televiziune Antena 1 și mai ales Antena 3.

(Jurnal)