Hoții au furat 18 metri liniari de parapet metalic, de pe marginea drumului, din localitatea Onceşti!

0
203

 Reprezentanții Direcției Județene de Transport Giurgiu au depus plângere că hoții au furat 18 metri liniari de parapetul metalic, de pe marginea drumului, în localitatea Onceşti!

Sunt indicii că furtul ar fi  avut loc vineri noaptea, pe DJ 503A. Se pare că hoții au fost prevăzători,  nedorind să fie deranjați de participanții la trafic, la o oră de vârf!

 Sâmbătă dimineață, reprezentanții Direcției Județene de Transport Giurgiu, au constatat furtul şi au anunțat poliția.

      „La data de 28 octombrie, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un reprezentant al Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras un parapet metalic, de pe D.J.503A, la intrare în localitatea Oncești, județul Giurgiu.

     În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.5 Giurgiu, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, un parapet metalic, de 18 metri lungime, montat pe partea dreaptă a sensului de mers către localitatea Oncești, ar fi fost sustras de către persoane necunoscute”, precizează IPJ Giurgiu.

      Hoții nu numai că au produs un prejudiciu important DJT-ului Giurgiu, dar prin fapta lor, au pus în pericol şi siguranța participanților la trafic! La fața locului au rămas stâlpii de susținere ai parapetului, un real pericol, în caz de accident.

      Parapetul fusese montat anul trecut, iar prejudiciul creat de hoți se ridică la 6100 de lei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar dacă vor fi prinşi, hoții riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Cu doar câteva zile în urmă directorul Direcției de Transport Giurgiu ne releva faptul că în continuare dispar semne rutiere de pe marginea drumurilor județene, la scurt timp după ce sunt instalate, hoții vizând țeava metalică pe care o folosesc în diferite moduri, pentru a scoate bani de pe urma lor.

Sursa foto: DJT Giurgiu