”Hărțuitorul” cântăreței de muzică populară, Mariana Ionescu-Căpitănescu, reținut de poliție, este din județul GIURGIU!

0
375

Interpreta Mariana Ionescu-Căpitănescu a povestit coșmarul prin care a trecut în ultimele luni, hărțuită de către un individ…Artista a ajuns chiar să se teamă pentru viața ei ,  făcând plângere la Poliție.

Bărbatul, originar din județul Giurgiu, a fost zilele trecute, reținut de poliție.

Totul a început de la sora artistei. Bărbatul făcuse o pasiune pentru aceasta și o suna mereu în speranța că va obține o întâlnire. Femeia i-a blocat însă numerele, iar hărțuitorul a început atunci să o sune pe cântărața Mariana Ionescu-Căpitănescu.

Când artista a refuzat să îl ajute să se întâlnească cu sora sa, bărbatul a decis să se răzbune. A început să o sune zilnic doar ca să o înjure și să îi  trimită  mesaje de amenințare. Toate acestea erau făcute de pe numere ascunse…

Mariana Ionescu-Căpitănescu declara că nu a reuşit să-i blocheze numărul pentru că individul o contacta de pe mai multe numere de telefon și că acesta ajunsese  să o sune chiar și de 200 de ori pe zi!

Poliția a intervenit în momentul în care eu am făcut plângerea, au fost foarte receptivi. Acum, de când am aflat că a fost reținut, mă simt mai liniștită – declara cântăreața.

Bărbatul are 39 de ani și este din satul Bulbucata, judeţul Giurgiu. Polițiștii au efectuat o percheziție la locuinţa sa și au ridicat mai multe dispozitive electronice respectiv laptop-uri și telefoane mobile.

Individul  a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărțuire. El urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

(Jurnal)