UPDATE, ORA 14.35

Din declarațiile martorilor, șoferul unui autoturism a intrat în depășirea autocarului cu 29 de locuri, șoferul autocarului neobservându-l și virând brusc la stânga. Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar autocarul s-a răsturnat.

La sosirea echipajelor de salvare la fața locului, a fost găsită o femeie încarcerată care, după descarcerare a fost declarată decedată. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, din localitatea ilfoveană Dragomirești-Deal. Celelalte 5 victime sunt toate din autocar, inclusiv șoferul, au fost rănite și transportate la spital: patru dintre ele cu ambulanțele, iar cea de a cincea, cu mijloace proprii.

 

Conform informațiilor primite de la Serviciul Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, cu puțin timp în urmă, pe DJ 601A, între localitățile Dragomirești Deal și Bâcu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocar cu șapte pasageri la bord și un autoturism. În urma impactului, autocarul s-a răsturnat în șanț.

Potrivit primelor date, o femeie pasager în autocar a decedat.

La acest moment circulația este oprită pe ambele sensuri.

(Jurnal)