Gospodarul își face vara sanie și iarna car! Vezi ce „sanie” și-a făcut un giurgiuvean!

0
248

Proverbul vechi din titlu are aplicabilitate în cele întâmplate, în această după amiază, pe strada Tineretului. Un giurgiuvean a ieșit cu drujba achiziționată cu puțin timp în urmă (și pe care o încercase, în miez de noapte, la momentul achiziției, pe balconul locuinței sale) și s-a apucat de treabă. „Victimă” i-a căzut un copăcel din apropierea blocului în care locuia, pe care a și reușit, până la sosirea echipajului de Poliție Locală, să îl taie pe jumătate. Acum, nu știm sigur dacă omul a vrut să beneficieze de mai mult soare în casă, sau dacă se apucase să își facă provizii de lemne pentru iarna viitoare, cert este că nu a ascultat de vecinii care au încercat, în zadar, să îl facă să se răzgândească. 

DSC_1015 DSC_1014 DSC_1013

Contactați telefonic, reprezentanții Direcției Poliției Locale Giurgiu au declarat, pentru „Jurnal Giurgiuvean”: 

„În această după amiază, la orele 16,20, am fost sesizați telefonic de faptul că un cetățean de pe strada Tineretului, P.R, tăia un arbore de pe domeniul public. Echipajul care s-a deplasat la fața locului l-a sancționat pe respectivul, în baza HCL 6/2013 art. 9 al 9 litera f, cu privire la regimul tăierii copacilor de pe domeniul public, cu amendă de trei sute de lei. Întrebat de motivul pentru care a recurs la acest gest, respectivul a justificat că bătea vântul și crengile copacului îi atingeau geamul”, au precizat polițiștii locali. 

În aceste condiții, omul nostru ar fi putut avea circumstanțe atenuante, ținând cont de furtunile care s-au abătut, în ultima vreme, asupra unor localități din…nordul țării! Culmea este că bietul copăcel nici măcar nu ajungea până la nivelul geamului său, situat la…etajul trei!

(Jurnal)