Giurgiuvenii se plâng că Parcul Alei a ajuns pistă de concurs pentru ATV-urile și motocicletele unor derbedei!

0
2407

”Pfff, oamenii buni pe asta nu o mai văzusem. ATV și motociclete în parcul alei DOMNILOR COMANDANȚI ”B…” și ”P…”, pe unde umblați dumneavoastră acești indivizi ne calcă copiii în parcuri …dragi cetățeni dumneavoastră trageți concluzia în ce situație este orașul nostru GIURGIU…”

Este textul unei  postări a unui cetățean nemulțumit de ceea ce se întâmplă, de o perioadă de timp,  în cel mai mare parc din Municipiu, Parcul Alei,  situat chiar în centrul  orașului.

Pe bună dreptate giurgiuveanul semnalează această abatere gravă de la normalitate, postând și două imagini pentru a proba cele reclamate de el.

Și uite așa, tot mai mulți cetățeni, ce alegeau ca mod de relaxare și de promenadă, acest parc, au ajuns să renunțe la un astfel de  privilegiu, izgoniți de mitocanii care au transformat  vechiul Alei în loc de dispute pentru cursele lor  motorizare.

Persoanele de vârsta a treia ce își plimbau nepoții în  cărucioare sau ieșeau cu ei de mână la aer, se arată  tot mai contrariați de tupeul acestor  bădărani ”care se cred pe câmp” – după cum spunea cineva…

Și culmea, toate acestea se întâmplă la doar doi pași de o secție a Poliției, ca o sfidare la adresa organelor de ordine și evident, a cetățenilor care plătesc lună de lună din buzunar, pentru siguranța și  liniștea lor.

Primăria ar trebui să se sesizeze și să ceară celor ce  sunt remunerați  tocmai pentru a ne apăra de cei ce ne încalcă micile drepturi cetățenești, violându-ne plăcerea unei plimbări prin parc, mai ales acum, odată cu sosirea anotimpului cald,  să aplice măsuri concrete care să le taie cheful acestor derbedei de a transforma un loc public, destinat odihnei și relaxării, în carosabil…

(City Zen)