pic1_mare1Clienţii casnici alimentaţi în regim reglementat de Enel Energie Muntenia plătesc, în medie, 401 lei/MWh, fără taxa de cogenerare şi certificate verzi, potrivit datelor ANRE referitoare la piaţa reglememtată de energie electrică aferente primului trimestru al acestui an. România este împărţită în opt zone de distribuţie, fiecare dintre ele (sau mai multe) fiind deservite de câte un furnizor.

Iată preţurile percepute de fiecare furnizor pentru consumatorii casnici:

Enel Energie Muntenia (Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu): 401,15 lei MWh.

EnelEnergie (Banat şi Dobrogea): 420,34 lei MWh.

Electrica Furnizare (Muntenia Nord, Transilvania Sud, Transilvania Nord): 425,16 lei MWh

CEZ (Oltenia): 428,50 lei MWh

E.On (Moldova): 437,76 lei MWh

ANRE explică diferenţele de preţ final pentru consumatorii casnici prin diferenţele de preţ al energiei achiziţionate de pe piaţa concurenţială , dar şi de costul serviciilor de reţea, pentru fiecare zonă.
(Jurnal)

 

2 COMENTARII

  1. Sa nu exageram daca faceti o plimbare prin fata cafenelelor o sa vedeti o adevarata expozitie de masini de lux , cat timp prostitutia, proxenetismul, drogurile si jocurile de noroc sunt prospere la Giurgiu se va trai bine, economia subterana fiind pe crestere. Este unul din cele mai scumpe orase la majoritatea serviciilor, chiar daca acestea sunt de rahat . UN oras cu putini oameni de calitate, cu putini intelectuali si oameni de caracter, predomina curvele fie ele centuriste sau politice, pastii, insa nu de acvariu , niste ramasite ale unor clanuri de imbecili canda celebri simulti cocalari. Un oras de toata jena