În cadrul unei recente discuții purtate cu dr. Elena Lungu, manager al DELTA LABORATORY din Giurgiu, aceasta ne preciza faptul că, și la această dată, mai pot fi făcute analize gratuite, cu fonduri de la Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu.

„Recoltările se fac în incinta Incubatorului de Afaceri de lângă Primăria Municipiului Giurgiu, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 7,30 – 11,00. De asemenea, giurgiuvenii ce doresc mai multe informații, sau care vor să se programeze pentru recoltări, o pot face la numerele de telefon 0728088757 sau 0246.219.999”, ne spunea dr. Elena LUNGU.

Totodată, aceasta mai preciza faptul că o parte a celor care veneau să își facă aceste analize s-au plâns că unii medici de familie încearcă să inducă teama în pacienți, indicându-le faptul că o eventuală programare la analize ar însemna un factor de risc în contextul actualei pandemii de SarsCov2.

Este total fals acest lucru, laboratoarele noastre având absolut tot ce este necesar pentru funcționare chiar și în acest context. Îi asigurăm pe cei care au nevoie de aceste analize că nu au de ce să se teamă, și că sănătatea este mai presus de orice. Este păcat că se recurge la inducerea unei asemenea stări de panică”, a mai spus dr. Elena Lungu.

(Jurnal)