Giurgiu Servicii Publice (GSP) S.A. a lansat licitaţia pentru lucrările de deszăpezire în municipiu

0
730

Pe lângă lucrările zilnice, de întreţinere, reparaţii sau înlocuire a corpurilor luminoase din municipiu, angajaţii GSP SA lucrează, în această perioadă, intens la punerea la punct a unui sistem de avertizare în cazul în care un semafor din municipiu s-ar defecta, pentru a se putea interveni în timp cât mai scurt, ne spunea directorul GSP SA, Adrian Răcaru.

De asemenea, se continuă lucrările de salubrizare, mai cu seamă că în această perioadă cantitatea de deşeuri strânsă de măturătorii stradali este mult mai mare decât de obicei, din cauza frunzelor căzute.

„Acţiunile noastre, în colaborare cu cei de la APA SERVICE, de curăţare a geigerelor, au făcut ca pe raza municipiului Giurgiu, în cele două zile cât am avut precipitaţii abundente în oraş, să nu avem străzi inundate”, ne spunea Adrian Răcaru.

De asemenea, directorul GSP SA mai spunea că sunt în plin proces de achiziţionare a materialului antiderapant pentru iarna care va veni, şi, totodată, de achiziţionare a serviciului de deszăpezire, anunţurile fiind deja urcate pe SEAP.        

(Jurnal)