Giurgiu Servicii Publice a intervenit cu utilaje împrăștiind material antiderapant pe principalele artere din municipiu

0
381

Din cauza temperaturilor scăzute înregistrate mai ales în cursul nopții, între -4 și 0 grade Celsius, operatorul de servicii Giurgiu Servicii Publice a acționat în cursul acestei dimineții, pentru prima oară în această iarnă, în vederea prevenirii formării poleiului, împrăștiind material antiderapant.

Astfel, începând cu ora 06:00, s-a acționat atât mecanic, cât și mecanizat cu ajutorul a trei utilaje și 15 angajați ai GSP, prin împrăștierea de material antiderapant în zonele aglomerate, pe arterele principale, sensurile giratorii și zonele aflate în pantă, zonele vizate fiind: Podul Bizet, Str. Mircea cel Bătrân, B-dul Mihai Viteazu, B-dul 1 Dec. 1918, Șos. Prieteniei, zidul de sprijin Aleea Plantelor și pe B-dul Independenței.

Adrian Răcaru ne declara că „angajații săi sunt pregătiți pentru a desfășura intervenții pe drumurile din municipiul Giurgiu în vederea prevenirii fenomenului de polei şi a asigurării condiţiilor optime de circulaţie”.

Tot în această perioadă, angajații GSP desfășoară activități de dezinsecție, definsecție și deratizare în două unități școlare de pe raza municipiului Giurgiu: Școala Gimnazială nr. 8 și Grădinița cu program prelungit „Prichindeii”.

Deasemenea, datorită intensificărilor vântului din ultimele zile, lucrătorii care gestionează buna funcționare a iluminatul public au avut mult de lucru, încercând să remedieze în cel mai scurt timp problemele apărute.

Doar în ultimele zile, zona 1 Decembrie-Danubius a fost afectată de astfel de defecțiuni care au fost remediate, în acest moment iluminatul în zonă funcționând în parametri optimi”, ne preciza directorul GSP, Adrian Răcaru.

(Jurnal)