Giurgiu Servicii Publice a început dezinsecția terestră la subsolurile blocurilor din Cartierul Tineretului (Nord/Sud) și Oinac

0
177

Cei opt angajați din cadrul societății Giurgiu Servicii Publice, cu atribuții în activitatea de dezinsecție terestră, au început acțiunea de la primele ore ale dimineții la subsolurile blocurilor din Cartierul: Tineretului (Nord/Sud) și Oinac.

Activitățile vor continua conform planificării și au caracter repetitiv până la data de 30 septembrie 2022. De asemenea, în funcție de condițiile meteorologice, dar și de evoluția tânțarilor, dezinsecția aeriană va fi efectuată în trei etape.

Pentru activitățile de dezinsecție la sol sunt folosite trei categorii de substanțe: insecticid AMPLAT pentru căpușe, țânțari, muște și două larvicide, BIOTRIN PLUS ȘI VECTOBAG care acționează asupra larvelor țânțarilor”, se arată într-o informare a Primăriei municipiului Giurgiu.

Pentru ca toate aceste acțiuni să aibă rezultatul dorit de toată lumea, conducerea GSP Giurgiu recomandă cetățenilor care locuiesc la bloc „să-și rezolve problemele din subsolurile care crează un mediu propice pentru dezvoltarea insectelor”.

(Jurnal)