Ploile din ultima perioadă, dar şi temperaturile ridicate, au făcut ca, în toate zonele verzi ale municipiului, iarba să crească, din nou, extrem de mult. În aceste condiţii, conform celor spuse de Silvian Dumitrache, directorul SC Giurgiu Servicii Locale SA, începând de astăzi, 17 iulie, lucrătorii din subordinea sa demarează o nouă rundă de „cosmetizare” a aspectului municipiului.

„Vom începe cu cartierul Tineretului, mai concret, dinspre Vama Veche – Grădiniţa nr. 9. Principalul nostru obiectiv este toaletarea spaţiilor verzi, tunderea ierbii, aranjarea gardului viu şi, nu în ultimul rând, reparaţiile necesare la mobilierul stradal – bănci şi garduri”, ne spunea Silvian Dumitrache.

Directorul GSL SA a ţinut să îi asigure pe locuitorii municipiului nostru de faptul că absolut toate cartierele vor fi luate la rând, dinspre periferie către zona centrală a oraşului, astfel ca, la final, aspectul să fie cu totul altul.

„Fac un apel către cetăţenii municipiului, în primul rând să înţeleagă că vom ajunge în absolut toate cartierele şi vom cosmetiza absolut toate spaţiile verzi care ne aparţin. De asemenea, fac un apel către cetăţeni ca, prin intermediul platformei on-line SMART CITY GIURGIU sau pe pagina noastră de Facebook, Giurgiu Servicii Locale, să ne aducă la cunoştinţă zonele în care sunt probleme, în special cu mobilier stradal deteriorat, pentru ca noi să putem interveni în cunoştinţă de cauză”, a mai precizat directorul GSL SA, Silvian Dumitrache.

(Jurnal)