Un bărbat care producerea băuturi alcoolice distilate în mod ilegal, a fost prins în flagrant, în urma unei percheziții efectuate de polițiștii giurgiuveni.

Joi, 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Poliției Orașului Bolintin Vale, cu sprijinul unei echipe de lucrători vamali din cadrul Direcția Regională Vamală Ploiești, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat din comuna Ulmi, județul Giurgiu.

Cu această ocazie, polițiștii au prins în flagrant un bărbat de 43 de ani, din comuna Ulmi, județul Giurgiu, care producea ilegal în afara antrepozitului fiscal, băuturi alcoolice distilate, ocazie cu care s-a dispus măsura sigilării a două instalații artizanale pentru distilare și a 65 litri băuturi alcoolice.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de producere de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare prevăzut în titlu VIII în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă.