GEP Giurgiu propune abonaților  giurgiuveni  o lună de apă caldă, GRATUIT,  la robinet!

0
606

Odată cu apariția  boilerelor  și respectiv a centralelor termice de apartament, care, după cum ne spunea ing. Sorin Cepraga,  nu fac altceva decât să încălzească apa rece, avantajul fiind doar acela  că apa caldă rezultată este și ea potabilă, cetățenii au  pierdut oarecum interesul pentru apa caldă primită  direct de la agentul termic.

Pentru a atrage din nou clienții care să utilizeze vechiul sistem de apă caldă,  operatorul  Global Energy Production (GEP)  vine cu o ofertă extreme de ispititoare .   Conform declarațiilor  directorului GEP, operatorul acordă GRATUIT , o lună calendaristică  , apă caldă.

Va fi o lună în care   „mulți dintre consumatori vor ajunge la concluzia că apa caldă oferită de noi, este mai ieftină decât cea obținută de la boilerul electric – mai preciza Sorin Cepraga.  Branşarea va fi  ușor de realizat…Cei care vor solicita  apa caldă, dar nu mai dispun de instalația veche, suntem dispuși să le  realizăm noi lucrarea până în bucătărie sau baie, contra unei sume atractive , ne-a mai declarat Sorin Cepraga.

În prezent doar 3 blocuri de apartamente din Municipiu  beneficiază de apă caldă de la GEP, alături de  Spitalul Judetean de Urgenţă Giurgiu și Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

 

(Leonard Balaban)