Haine de iarnă, ghete, fructe, cozonaci, mobilier de bucătărie, dăruite copiilor și persoanelor cu dizabilități din câteva case de tip familial, de Doamna Aura Nicolae! (FOTO)

0
772

 

 

 

 

  Copiii cu dizabilități de la Casele de tip familial Daniela, Teodora și Constantin au avut în Ajun de Crăciun parte de încă o surpriză.

Noi daruri le-au fost aduse  datorită implicării doamnei Aura Niculae, care, după ce i-a vizitat la începutul acestei luni, a continuat să mobilizeze și mai mulți oameni de bine pentru a le face copiilor sărbătorile mai frumoase.

Alături de aceasta, în mijlocul copiilor s-a aflat vineri, 24 decembrie, și Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, care a dorit să-i mulțumească personal pentru implicarea socială și dorința de fi cât mai aproape de beneficiarii de servicii sociale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Geci de iarnă, ghete, treninguri, hanorace, blugi, mănuși și căciulițe, fructe, cozonaci, fursecuri, au primit 32 de copii aflați în plasament la cele trei case de tip familial, aceștia cântând generosului oaspete,  colinde de Crăciun, în semn de mulțumire.

De asemenea, cei 43 adulți cu dizabilități, beneficiari de servicii sociale în Centrele de pregătire pentru viață independentă din municipiul Giurgiu, precum și 18 adulți cu dizabilități de Complexul pentru persoane cu dizabilități din localitatea Izvoarele au primit cozonaci, fructe și dulciuri pentru masa tradițională de Crăciun.

Doamna Aura Niculae a revenit la Giurgiu și pentru a dona pentru două structuri rezidențiale o bucătărie și un aragaz, precum și obiecte de mobilier (dulapuri, noptiere, mese).

“M-am bucurat pentru că și alți oameni de bine ni s-au alăturat în demersul nostru de sprijinire a copiilor și adulților cu dizabilități, beneficiari de servicii sociale în cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu. Mulțumesc pentru promptitudine și  generozitate domnului Dan Popa, administrator Domeniul Greaca, domnului Alexandru Toma și TruMed Servicii Medicale la Domiciliu, doamnei Tania Precup, KAF Închirieri Nacele, Asociația Umanitatea, precum și celoralți oameni care au dorit să-și ajute semenii. Ne bucurăm de bucuria celor cărora le facem daruri iar reîntâlnirea este, de fiecare dată, emoționantă”, a declarat doamna Aura Niculae.

(  D.G.A.S.P.C. Giurgiu  – Relaţii cu Mass-Media)