Extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale a comunelor din județul nostru prinde contur.

Vineri, 22 ianuarie, în comuna Gogoșari, împreună cu deputatul liberal Alexandru Andrei s-au aflat, la o întâlnire de lucru, trei primari din zona de sud a județului: Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu, Dănuț Petrișor Mitrea, primarul comunei Stănești și amfitrionul, primarul comunei Gogoșari, Dănuț Daia. Alături de aceștia s-a aflat și reprezentantul unei firme de proiectare, subiectul principal al discuțiilor fiind extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în cele trei comune amintite.

Este o dorință mai veche a mea, aceea de a aduce și în comuna Putineiu rețeaua de gaze naturale. Am ales soluția de a ne uni mai multe primării, trei în cazul nostru, pentru obținerea unui punctaj mai mare, atunci când vom depune proiectul spre finanțare. La întâlnirea de astăzi (n.r. vineri, 22 ianuarie), am definitivat anumite puncte ce rămăseseră neclare de la întâlnirile anterioare, astfel că în curând – nu pot da un termen dar sper să se întâmple cât mai repede – să demarăm lucrările de conectare a comunei la magistrala de gaze naturale și, totodată, să racordăm și instituțiile și locuințele cetățenilor din Putineiu la această conductă”, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, la scurt timp de la finalizarea discuțiilor.

Alături de cei trei primari menționați și de deputatul Alexandru Andrei, la întâlnirea cu reprezentantul proiectantului a participat și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

(Jurnal)