Gabriela Horga: Sala de operație a secției de Oftalmologie a Spitalul Judetean Giurgiu a fost inagurată de1 martie. Ce alt proiect urmează a fi realizat aici…

0
155

În acest fel, locuitorii județului Giurgiu care au nevoie de operații oftalmologice, de exemplu operații de cataractă, nu mai sunt nevoiți să se ducă până la București.

Pe lângă sala de operații, secția dispune de un cabinet pentru explorări medicale, dotat cu ecograf ocular, tomograf și aparatură laser.

Internarea se poate face în baza unui bilet de trimitere emis de doctorul de familie către Ambulatoriul de Specialitate a Spitalului Județean Giurgiu.

Consiliul Județean Giurgiu are, de asemenea, proiecte pentru reabilitarea și extinderea pavilionului principal al Spitalului Județean Giurgiu, modernizarea și extinderea Secției de Boli Infecțioase, a Ambulatoriului Spitalului Județean Giurgiu, a Spitalului din zona Vămii Giurgiu.

De asemenea, prin PNRR există proiectul de realizare a unei noi secții oncologice pe un nou amplasament al Spitalului Județean.

                Gabriela Horga – Deputat PNL de Giurgiu