Gabriela Firea închide Arena Națională! Vezi cine l-a administrat până astăzi..

0
252

Stadionul National Arena va fi închis pentru toate competitiile sportive până când se va rezolva problema gazonului, a declarat luni după amiază , primarul Capitalei, Gabriela Firea, într-o conferință de presă.   „Având în vedere starea precara a gazonului, am luat decizia sa inchidem Arena Nationala pentru toate competitiile sportive, pe toata perioada remedierii gazonului de pe Arena Nationala. Societatea care se ocupa considera ca gazonul va fi adus la o stare buna în aproximativ 2 luni de zile”, a mai spus primarul Capitalei.

Anunțul Gabrielei Firea vine dupa ce gazonul de pe National Arena a aratat execrabil la confruntarea dintre Dinamo si FCSB de duminica seara.  Primarul Capitalei a explicat si de ce considera ca s-a ajuns in aceasta situatie: „Noi aveam un contract care functiona foarte bine, un contract legal. Am ramas fara contractul de mententanta a gazonului de pe Arena Nationala. Stiti foarte bine ca am avut observatori FIFA si UEFA care au declarat ca respecta toate standardele. Am ramas fara contract, fara companie. Acum se ocupa o alta societate, dar pâna a început lucrarea a durat”, a declarat Gabriela Firea.

După ce s-a prezentat drept victimă a GSP și a DNA, ”care a fost asmuțită pe colegii mei”, Gabi Firea a anunțat că închide Stadionul Național vreme de două, trei luni dând vna pe  gazetă de sport, care şi-a terminat subiectele sportive, ne-a făcut plângere la DNA”,  făcând aluzie la Gazeta Sporturilor.

În februarie 2016, când Gabi Firea candida la Primăria Capitalei,  a uitat să spună bucureștenilor că le va cheltui banii împreună cu nașul său de cununie, Gigi Becali,  care a primit peste 30.000 de euro pe lună, fără niciun fel de licitație și fără limită de sumă! după cum scrie Sport.ro,  pentru a-l întreține.

Toate acestea s-au aflat abia în 18 iunie 2018, când Gazeta Sporturilor a publicat protocolul nedezvăluit de părți, dintre FCSB și Primăria Capitalei, prin care clubul lui Becali devenea administratorul  gazonului.

În iunie 2018, când a apărut investigația jurnalistică, Gabi Firea și Liviu Dragnea , ce se războiesc astăzi, acuzându-se ca la ușa cortului, erau cei mai buni prieteni și luptau împreună cu oricine contesta monopolul lor asupra țării și a Bucureștiului.

(Jurnal)