Furtuna de luni seară a creat panică în unele localități ale județului

0
222

60432030Chiar dacă furtuna manifestată luni seara ( 22.08.2016) în Municipiu nu a creat probleme , în unele localități ale județului ele au produs panică. Așa se face că la ora 21:46, I.S.U. Giurgiu a  avut prima solicitare prin intermediul numărului de urgenţă 112 , pentru a interveni în localitatea Vieru, pentru degajarea carosabilului pe DJ 504. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru aparținând  Detașamentului de Pompieri Giurgiu. Aici echipajul deplasat la fața locului  a constatat că un copac căzut obstrucționa carosabilul în urma fenomenelor meteorologice manifestate în zonă. Traficul a fost reluat la scurt timp…

La ora 23:10, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat din nou să intervină în localitatea Dobreni, pentru degajarea apei dintr-o locuință în urma inundației provenită din apa ploii căzute torențial. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând  Gărzii de Intervenție Colibași,  acționându pentru scoaterea apei din două camere de locuit.

Puțin mai târziu, la ora 23:50, echipajele I.S.U. Giurgiu au fost solicitate să intervină în localitatea Varlam pentru degajarea apei în urma unor alte inundații. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând  Punctului de Lucru Călugăreni. În ciuda întunericului pompierii au acționat scoțând apa de pe două proprietăți din localitate.

(Jurnal)