Furtul unui telefon mobil îl poate trimite după gratii pe un tânăr giurgiuvean

0
122

Față de un tânăr de 22 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, după ce i-ar fi sustras telefonul mobil unei tinere de 9 ani.

La data de 31 iulie 2019, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil fiicei sale de 9 ani, în timp ce aceasta se afla pe scara blocului în care locuiește.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în data de 31.07.2019, în jurul orei 11.30, în timp ce copila de 9 ani urca pe scara blocului în care locuiește, un bărbat i-a smuls din mână telefonul mobil, după care a coborât scările în fugă, părăsind scara blocului într-o direcție necunoscută.

La data de 1 octombrie a.c., în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un tânăr de 22 de ani, din municipiul Giurgiu.

Tot la data de 1 octombrie a.c., în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului situată în municipiul Giurgiu, ocazie cu care a fost descoperit telefonul mobil, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi restituit proprietarului.

La data de 2 octombrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 zile.