Dacă acum câtva timp, publicația noastră atrăgea atenția asupra incendiatorilor de tomberoane, iată că același lucru a început să fie constatat și în județ.

De curând, un cititor al publicației noastre ne-a trimis următorul mesaj:

„Locuiesc în satul Căscioarele, comuna Găiseni. Primarul nostru, ca atâția alții, încearcă să facă ceva pentru comunitate. Numai că sunt indivizi, deocamdată necunoscuți, care simt o plăcere deosebită să distrugă. Nu are importanță ce, ideea e să distrugă. Un astfel de exemplu este evenimentul produs sâmbătă noaptea, puțin după miezul nopții, când un tomberon de gunoi din localitate a fost incendiat. Norocul a fost că prin zonă a trecut cineva cu mașina și a stins relativ repede focul, cu niște bidoane cu apă. Așteptăm acum să se verifice camerele de supraveghere instalate lângă tomberon, ca să aflăm și noi cine simte plăceri deosebite incendiind obiecte din patrimoniul comunei”, mai scria cititorul nostru.

De altfel, bănuielile se îndreaptă către câțiva tineri fără căpătâi, care nu ar fi la prima abatere de acest gen. Rămâne ca organele abilitate să continue cercetările și, cine știe, poate vor face publice identitățile celor care, în lipsă de ocupație, se „ocupă” cu distrugerea bunurilor comune.