FOTBAL.Victoria Adunații Copăceni, start perfect de sezon. Victorie în primul meci al anului!

0
1157

Sâmbătă după amiază, Victoria Adunații Copăceni, a  jucat pe propriul teren contra celor de la Energia Remuș. Partida a făcut parte din etapa cu numărul XII,  prima a returului din Liga IV-a, seria Sud, la fotbal.

 După un joc foarte bun, mai ales în prima repriza, Victoria Adunații Copăceni s-a impus cu scorul de 3-0, în primul  meci oficial al anului, adăugându-și încă trei puncte importante în clasament, în lupta pentru a prinde play-offul de pe prima poziție a seriei Sud.

Golurile gazdelor au fost marcate în prima repriză de M.Frunză (min 18),Rădăcină (min 24) și I.Marin (min.36).

„Felicit jucătorii pentru acest rezultat și pentru jocul prestat. Am întâlnit un adversar bun din punct de vedere fotbalistic. Am reușit să blocăm acțiunile lor destul de departe de poarta noastră. Am pus presiune pe tot parcursul jocului, pentru a ne asigura liniștea și siguranța jocului,” a declarat  Costel Grigore, președintele clubului Victoria Adunații Copăceni.

Echipa din Adunații Copăceni va întâlni sâmbătă, 11 martie, de la ora 15.00, în deplasare, pe Unirea Izvoarele, în etapa a doua a returului.

Victoria: Duță, Clinchevici, I.Torețoiu, Rogojan, Frunză, Rădăcină,Tudotoiu, Ciupitu, Marcu,I.Marin.Teleoacă. Au mai jucat:  A.Torețoiu,Preda, Necula, Gaură, Tcaci

(Costel Spânu)