FOTBAL: Sâmbătă, FC Bărăganul Ciulnița – SCM Dunărea 2020 Giurgiu, în barajul de promovare în Liga a III-a – Prima manșă a turului!

0
794

Meciul dintre FC Bărăganul Ciulnița – SCM Dunărea 2020 Giurgiu, din barajul de promovare al Ligii a III-a , prima manșă a turului se va disputa sâmbătă 17 iunie, la Ciulnița. 

Dunărea Giurgiu (foto generic), și-a văzut visul cu ochii în acest an,  cucerind titlul de Campioană județeană și acum întâlnește campioana județului Ialomița, FC Bărăganul Ciulnița, în barajul de promovare în Liga a III-a.

Prima manșă a turului  se dispută sâmbătă, 17 iunie, 2023,de la ora 18.00 , pe stadionul  din Ciulnița.

Alb-albaștrii au strâns rândurile și sunt deciși să facă un meci mare contra ialomițenilor și să iasă de pe teren cu capul sus. Cu toții știm că meciul e greu , dar băieții promit să nu-și dezamăgească fanii.

Promovarea în Liga 3 este principalul nostru obiectiv. Pentru asta am plecat la drum anul trecut în vară. Știu că este un meci dificil, dar vom încerca, cu toate posibilitățile noastre, să facem un meci bun. Trebuie să jucăm bine, fără să fim stresați, pentru că avem șansele noastre. Este un meci foarte important pentru noi toți, pentru club și pentru oraș. Vă asigur că băieții vor intra în teren și vor da maximum pentru un rezultat pozitiv. Conceptul nostru de joc rămâne același“, a declarat prof. Mirel Eugen Marin, director și manager la Clubul Dunărea Giurgiu.

Partida retur este programată sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul Astra din Complexul Sportiv „Marin Anastasovici“, din Giurgiu.

Giurgiuvenii vor pleca spre Ciulnița, vineri, după antrenamentul de la prânz  și vor înnopta în orașul Slobozia, capitala județului Ialomița, iar sâmbătă după prânz, vor continua deplasarea până la locul disputării partidei.

(Costel Spînu)