FOTBAL. Meci frumos, cu victorie categorică a gazdelor: ”Gloria Comana” – ”Dunărea Oinacu” 4-1(2-0)

0
1255

Sâmbătă, 12 martie, pe terenul de fotbal din Comana a avut loc un meci bun în liga a IV-a, seria Sud, cu multe goluri pentru echipa gazdă.

Echipa locală, ”Gloria Comana” (foto), a primit vizita celor de la ”Dunărea Oinacu”, gazdele impunându-se cu scorul categoric de 4-1 (2-0), prin golurile marcate de: Andrei Oprea (min.5 și 10), Mario Vintirus (min.50) și Cosmin Curea (min.75).

La finalul meciului, jucătorii din Comana au părăsit terenul de joc, cu zâmbetul pe buze, bucuroşi de victoria obţinută.

După meci sufletul echipei din Comana, Ion Dumitrache (Tatică), jubila  pentru victoria lejeră obținută,  de jocul prestat de fotbaliști echipei pe care o reprezintă, în calitate de președinte.

Gazdele ajung astfel la a patra victorie consecutivă (punând la socoteală și cele două meciuri din Cupa României).

Îmtorcându-ne la meciul de sâmbătă, Comana și Oinacu au oferit un fotbal frumos, cu reușite spectaculoase și ratări monumentale, partidă disputată în limitele fair play-ului.

În etapa viitoare ”Gloria Comana” se va deplasa la Colibași, unde va întâlni echipa gazdă, Real.

De precizat că echipa gazdă a apreciat prestația foarte bună a brigăzii de arbitri, formată din: Ene Mihai – Baltac Florentin Adrian – Ivanov Roxana.

Gloria Comana: Astelean, Tudorache, Buzea, Curea, Vintirus, Ciocîrlan, Puciu, Oprea, Comănceanu, Predoi, Sima. Au mai jucat: V.Dumitrache, Mirea, Cristian, G.Dumitrache, Dicu.

Antrenor: Daniel  Geambașu; antrenori secunzi: Radu Pîrvu și Mihăiță Dicu.

(Costel Spânu)