FOTBAL. Liga a IV-a , seria Sud: ”Dunărea Giurgiu” – ”MV Călugăreni”, din etapa a 18-a, se joacă sâmbătă, pe stadionul din Portul Giurgiu

0
451

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 16:00, în etapa a 18-a a Ligii a IV-a, seria Sud, la fotbal, ”Dunărea Giurgiu” va întâlni, pe stadionul din Port, pe ”MV Călugăreni”.

Fotbaliştii giurgiuveni vor să continue seria pozitivă, încă un rezultat favorabil permiţând echipei Dunărea să păstreze fotoliul de lider.

„La prima vedere pare un meci uşor, Călugărenii vin după un şir de înfrângeri. Sunt jocuri unde ai numai de pierdut. Trebuie să tratăm foarte serios partida. Am pretenţii de la jucători să nu fie relaxaţi. Să avem ritm şi să fim concentraţi pe tot parcursul jocului. Va trebui să fim atenţi sâmbătă, căci nu avem nicio scuză să nu ne impunem”, a spus prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al clubului ”Dunărea Giurgiu.”

Cele două formații s-au mai întâlnit în acest sezon competițional o singută dată. În campionat, în tur, la Călugăreni, scorul a fost                3-0 pentru giurgiuveni.

Meciul dintre Dunărea Giurgiu şi MV Călugăreni va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 16.00, pe Stadionul din Portul Giurgiu.

(Costel Spînu)

Foto – Costel Nicolae