Fotbal Liga a IV-a, Giurgiu. Meciuri interesante în etapa a opta

0
148

Sâmbătă, 23 octombrie, debutează etapa cu numărul VIII din Liga a IV-a de fotbal Giurgiu.

Liderul seriei Nord, AFC Singureni (foto) este favorită în partida de pe teren propriu, cu ocupanta locului patru, Real Drăgăneasca. Echipa din Singureni, vrea să continue trendul pozitiv și vânează victoria. De partea cealaltă, Real Drăgăneasca încearcă să pună în dificultate echipa primarului de Singureni, Marian Pătuleanu, formație care are un început bun de campionat cu șapte victorii din șapte jocuri.

Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună. Sper să facem un joc bun și să plecăm cu fruntea sus de pe stadionul din Călugăreni” a declarat antrenorul celor din Drăgăneasca, Gică Zamfir.

Rămâne de văzut dacă cel mai în formă atacant al oaspeților, Oleg Bagri, va reuși să-și mărească zestrea de goluri. Meciul se joacă de la ora 16:00 pe stadionul din Călugăreni (acolo unde echipa din Singureni, dispută meciurile de pe teren propriu).

Ocupanta locului 3 din clasament seriei Sud, Dunărea Giurgiu joacă în deplasare cu Voința Daia, ocupanta locului 10, cu 6 puncte. Voința Daia trebuie să își revină după înfrângerea suferită săptămână trecută și să repornească motoarele la maxim împotriva echipei giurgiuvene care deține un lot mai valoros. Dunărea trebuie, dacă nu chiar e obligată, să facă un joc unitar și să scoată puncte esențiale cu echipa din Daia.

Se anunță foarte disputate partidele Victoria Adunații Copăceni – Giganții Vărăști şi FC Bolintin Malu Spart– FC Bolintin  Deal

Programul etapei a 8-a, seria Sud, ora 11:00

Victoria Adunații Copăceni – Giganții Vărăști

Argeșul Hotarele – Voința Slobozia

Viitorul Vedea – Energia Remuș

Dunărea Oinacu –  Unirea Izvoarele

Voința Daia –  Dunărea Giurgiu

M. V. Călugăreni – Gloria Comana

Real Colibași  –   Stă

Jocul dintre echipele ENERGIA REMUȘ – ARGEȘUL HOTARELE din etapa a 7-a se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei din Remuș. Echipa din Hotarele nu s-a prezentat la meci.

Programul etapei a 8-a, seria Nord, ora 16:00

Inter Zorile – Viitorul Tîntava

Maxima Hobaia – Luceafărul Trestieni

FC Bolintin Malu Spart  – FC Bolintin Deal

AS Podul Doamnei –  Avântul Florești

Petrolul Roata –  Argeșul Mihăilești

AFC Singureni – Real Drăgăneasca

Zmeii Ogrezeni – AS Iepurești  – ora 14:00

La sfârșitul meciului disputat între LUCEAFĂRUL TRESTIENI – VIITORUL TÂNTAVA – echipa din Trestieni a introdus contestație pentru substituire, iar în urma probelor administrate Comisia a omologat jocul cu 3-0 în favoarea echipei din Trestieni. Echipa Viitorul Tântava va fi penalizată cu 2 puncte și o penalitate sportivă de 1.000 lei.

Pe teren, meciul s-a terminat cu scorul 5-1pentru Tântava.

(Costel Spînu)