Fotbal, Liga a IV-a. Galop de sănătate pentru Dunărea Giurgiu 7-0 (4-0) cu Real Colibași: Spectacol frumos, cu goluri multe

0
155

SCM Dunărea 2020 Giurgiu, echipa fanion a județului a debutat în noua ediție de campionat 2022-2023 a Ligii a 4-a, sâmbătă, 3 septembrie 2022, pe teren propriu cu Real Colibași.

Şi doar v-am spus joi să lăsaţi totul deoparte şi să veniţi pe „Astra” la meci. Cei care au fost, n-au avut ce regreta, dimpotrivă, au văzut un meci spectaculos, cu 7 goluri și multe alte ocazii.

Cu un lot de jucători mai experimentaţi, mai valoroşi, echipa giurgiuveană s-a impus cu scorul de 7-0 (4-0), scor meritat după un joc pe care l-a controlat în cea mai mare parte. Putem spune că, în felul acesta, Dunărea Giurgiu a luat un start bun în vederea atingerii obiectivului fixat: câștigarea campionatului județean.

De cealaltă parte, Real Colibași a încercat şi pe alocuri a reuşit, să ţină pasul cu gruparea giurgiuveană. Dar lipsa de experienţă a unor jucători, poate şi valoarea, a cântărit mult în economia jocului. Municipalii au debutat cu dreptul printr-un succes pe teren propriu, iar în etapa următoare, va sta.

Giurgiuveanii au câștigat grație golurilor înscrise de T. Constantin minutele 11 și 77, Matache min.14 din penalty, Cazaciuc min.19, Florescu min 30, Slate minutele 69 și 79.

Una peste alta, cum spuneam şi în titlu, a fost un joc frumos, o victorie muncită şi tocmai de aceea meritată.

„Important este că am început cu dreptul. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus, dar și pentru victorie. Mi-a plăcut siguranța de care au dat dovadă în joc, pasele, posesia, mișcările în teren. Jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Noi încercăm să scoatem maximum de la fiecare meci ”, a declarat prof. Mirel Marin, directorul și managerul Dunărea Giurgiu.

DUNĂREA: Stanciu – Arpentin, Asan, Mitrea, Clinchevici – Popescu, T. Constantin, Matache – Florescu, Cazaciuc, Blaga.

Au mai evoluat: Constantinescu, Slate, Mătreaţă, Pasăre şi Calea.

Antrenor: Andrei NEMŢESCU

REAL COLIBAŞI: Negru – Alexe, Roşca, Barbu, Calciu – Ivan – G. Dumitrache, M. Dobre, Barbu, Piţurcă – Vlad.Au mai evoluat: Ciobanu, Bălan, G. Dobre şi Arapache.

Antrenor: Ion DUMITRĂŞCUŢA.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)