FOTBAL LIGA 1,ETAPA A 14 A: FCSB VICTORIE CHINUITĂ CU ASTRA

0
183
FCSB a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.
”Roş-albaştrii” s-au impus prin golul  marcat de Gnohere, în minutul 67, dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Mrzljak la Moruţan. În minutul 21, Bălgrădean a apărat un penalty executat de Llullaku, acordat pentru un henţ comis de Morais. Astra a ratat mai multe ocazii în finalul partidei: Zoua a trimis peste poartă dintr-o poziție bună, în timp ce foarfeca lui Llullaku a trecut puțin pe lângă poarta gazdelor.

Meciul FCSB – Astra s-a jucat pe un teren care s-a prezentat  în condiții deplorabile după câteva zile în care mii de copii au fost invitați să joace pe cel mai mare stadion al țării într-o competiție organizată de Primărie.
FCSB a revenit pe locul secund după acest succes, având cu două puncte mai puțin decât liderul CFR Cluj, iar Astra ocupă locul 6 cu 20 de puncte.

În etapa viitoare, Astra va evolua pe teren propriu, sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 15.00, urmând să întâlnească, pe terenul „Central” din Complexul Sportiv  „Marin Anastasovicii” de la Giurgiu, pe Poli Iași.
FCSB:  Bălgrădean – R. Benzar, L. Filip, Jr. Morais, M. Roman I – Nedelcu, Teixeira – Man (Rusescu 88), Fl. Tănase, Fl. Coman (Moruţan 46) – Gnoher
Antrenor Nicolae Dică
Astra: Lazăr – Belu, Cestor, Erico (Bejan 70), Radunovic – Mrzljak (Zoua 74) – Gheorghe, Roşu, Biceanu, Llullaku – Begue( Bus 82)

Antrenoe Gigi Mulțescu