FOTBAL. Final de sezon regular în Liga a IV-a! Cum arată play-off-ul în județul Giurgiu

0
615

Sezonul regular al Ligii a IV-a  – Giurgiu, a ajuns la final, odată cu meciurile din ultima etapă. ! Ultima rundă a acestuia a stabilit și componența play-off-ului. 

Astfel, s-au aflat și echipele calificate în play-off-ul competiției, pentru desemnarea Campioanei județului nostru. Este vorba despre Dunărea Giurgiu (locul 1) și Victoria Adunații Copăceni( locul 2,), în seria Sud, Viitorul Tîntava (locul 1) și AFC Sigureni ( locul 2) în seria Nord, echipe ce vor juca în sistem eliminatoriu.

La Giurgiu sunt două serii în Liga a IV-a, iar pentru play-off se califică primele două clasate din fiecare serie. Câștigătoarea Seriei Sud va juca în play-off cu a doua clasată din Seria Nord, iar ocupanta locului 1 din Seria Nord va întâlni a doua clasată din Seria Sud. Câștigătoarele acestor două jocuri rezultate se vor califica în finală, iar învingătoarea va deveni campioana Ligii a IV-a.

În același timp, au fost stabilite și datele de desfășurare a play-off-ului de desemnare a Campioanei Județului Giurgiu:

Sâmbătă, 3 iunie 2023, ora 11.00, stadion Astra din Giurgiu:

Dunărea Giurgiu  –  AFC Singureni

Duminică, 4 iunie 2023, ora 11.00, stadion Astra din Giurgiu:

Viitorul Tîntava   –   Victoria Adunații Copăceni

SÂMBĂTĂ, 10 IUNIE 2023,ORA 11.00, FINALA! pe stadionul  ASTRA din Giurgiu!

Campioana Județului Giurgiu va întâlni, în barajul pentru Liga a III-a, echipa Bărăganul Ciulnița, campioana din Liga a IV-a , județ Ialomița.

Meciurile  de baraj, din Liga a III-a, se vor disputa în sistem eliminatoriu, în data de 17 iunie 2023, ora 18:00, turul, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30, returul.

Campioana județului nostru va juca turul în deplasare…

(Costel Spînu)