Imediat după terminarea partidei nebune cu selecționata Angliei, antrenorul echipei de tineret a României Mirel Rădoi a spus că este cea mai frumoasă seară din cariera sa. Jucătorii români au sărbătorit îndelung victoria, pe teren, alături de cei peste 9.000 de fani români prezenți la meci ( Trăiască DIASPORA!) 

România a învins incredibil Anglia, cu scorul de 4-2, după un final dramatic, și a acumulat 6 puncte, fiind în acest moment pe primul loc în grupa C, cu șanse foarte mari la calificarea în semifinalele EURO 2019., eliminând fosta campioană europeană, Anglia. 

Puşcaş a deschis scorul în minutul 76, Gray a egalat în 79, Hagi a înscris în 85, Abraham a egalat în 86, iar Florinel Coman a închis jocul cu două goluri înscrise în minutele 88 şi 90+3.

Mirel Rădoi ,extrem de bucuros,  a declarat : „Mă bucur că băieţii au înţeles foarte rapid ce trebuie făcut. Eu mă simt obosit, mă gândesc cum se simt băieţii. În momentele grele, mai ales după a doua egalare, suporterii au început să ţipe de parcă erau România. E cea mai bucurosă seară din cariera mea. Jucătorii simt această emulaţie şi această energie pozitivă. Poate de asta şi trec peste momentele dificile”.

 E o victorie istorică, trebuie să sărbătorim. Nu putem trece peste ea. N-am avut forţa să le mai vorbesc în vestiar, sunt încă în stare de şoc, nu-mi găsesc cuvintele, a  spus Mirel Rădoi, , pentru FRF TV.

Pe 24 iunie pentru tricolori urmează  meciul cu Franţa  de la ora 22:00. Calculele de până acum duce echipa României direct în semifinalele competiției…

După cum au declarat mai multe foste glorii ale fotbalului românesc , imediat după meci,  acest moment ar putea  fi cel de lansare a unei noi echipe de aur a  naționalei, după 20 de ani de așteptare…  HAI ROMÂNIA! 

(Jurnal)