FOTBAL. Dunărea Giurgiu s-a impus la Colibași, în prima etapă a returului Ligii a IV-a

0
653

Într-un meci ce a contat pentru etapa a 12-a (prima a returului), a campionatului Ligii a IV-a, seria Sud, Dunărea Giurgiu (foto) s-a deplasat sâmbătă, la Colibași, unde a întânlit echipa locală, Real.

Dunărea Giurgiu  a câștigat fără drept de apel cu Real Colibași, scor 5-0 (1-0), într-o partidă în care fotbaliștii vicecampioanei au fost mai buni.

Scorul putea fi și mai mare, dar ratările nu se contabilizează pe tabela de marcaj. Cu toate că a primit 5 goluri goalkeeper-ul gazdelor a avut patru intervenții care au limitat scorul. Din păcate Real Colibași nu au putut mai mult, în fața unei echipe bine pregătită atât fizic  cât și tehnico-tactic. Din păcate pentru vulcanicul antrenor al gazdelor, Năcae, a fost o sâmbătă tristă.

Pentru Dunărea au marcat: Blaga min 15, Bălțat min.60, Asan min.65, Florescu min.70 și 71.

La finalul meciului, antrenorul celor de la Colibași, Ion Zaharia (Năcae), a recunoscut că „Dunărea” a fost echipa mai bună și că oaspeții meritau victoria, iar prestația arbitrilor a fost și ea de nota zece.

„Băieții merită felicitări pentru cum au jucat în acest meci. S-a muncit mult, a fost disciplină în joc și aceste lucruri s-au văzut la final.  Am stat excelent în teren, atât tactic, cîât mai ales din punct de vedere fizic. Băieții au aplicat  foarte bine planul tactic.Sperăm să o ținem tot așa… ” a declarat după meci, Ionuț Ciurilă, organizator de competiții la echipaa Dunărea Giurgiu.

Real Colibași: Negru, Alexe, Roșca, Calciu, Harapache, Ivan, Preda, Dumitrache, Vlad, Mangealîc, Dizeru. Au mai jucat  M.Ion, Barbu. Antrenor: Ion Zaharia (Năcae).

Dunărea Giurgiu: Stanciu, Mitrea, Asan,T.Constantin, Florescu, Mizdreacu, Blaga, Ioniță, Matache,Țangulea, Dicianu.

Au mai jucat: Bălțat, Pasăre, M.Constantniescu, Arpetin, Pitulice. Antrenor: Andrei Lungu.

Brigada de arbitri:

Eduard Cioacă – principal (Giurgiu); arbitrii asistenți: Ionel Budrincă  (Giurgiu) și Andreea Valentina Ruse (Giurgiu). Observator: Rădulescu Gabriel (Giurgiu) .

(Costel Spînu)