FOTBAL. Dunărea 2020 Giurgiu a fost înfrântă la Plopeni, în meci amical, cu 3-2 (0-1).

0
1546

Sâmbătă, 5 august, 2023, Dunărea Giurgiu a disputat  cel de-al cincilea amical al pregătirilor de vară, în deplasare, la Plopeni. 

Elevii antrenorului Andrei Nemțescu au întâlnit de această dată echipa gazdă, CSO Plopeni, formație tot din eșalonul al treilea al Campionatului de Fotbal din România.

Meciul, desfăşurat pe Stadionul Gheorghe Șilaev, din Plopeni, s-a încheiat cu victoria gazdelor,  3-2, după ce  la pauză tabela de marcaj consemna 1-0 pentru giurgiuveni.

Spectatorii prezenți la joc au asistat la un meci de angajament, cu trei ocazii mari de partea oaspeților. În prima parte a jocului giurgiuvenii au reușit să impună ritmul și să intre la cabine cu 1-0, grație golului marcat de Florescu.

După schimbările efectuate de staful tehnic giurgiuvean am văzut în partea a doua o altă față a jocului echipei Dunărea, însă doar  o singură finalizare prin Mizdrescu. Din păcate unele greșeli individuale au stabilit scorul de 3-2 pentru echipa din Plopleni.

Următorul joc amical pentru giurgiuveni se va juca miercuri, 9 august, de la ora 19,00, la Adunații Copăceni, cu echipa din localitate,  ”Victoria”, din Liga IV-a – Giurgiu.

În acest meci se întânlesc două echipe pregătite de cei mai buni antrenori ai județului, Andrei Nemțescu (Dunărea)  și Petrișor Păunescu (Victoria).

(Costel Spînu)