FOTBAL. Antrenorul Petrișor Păunescu revine la echipa Victoria Adunații Copăceni, ”la pachet” cu Pitulice și Gabone!

0
1607

Antrenorul de fotbal, Petrișor Păunescu, revine la ”Victoria Adunații Copăceni”, după ce la începutul Campionatului  părăsise  gruparea din localitatea Adunații Copăceni.

Deși câștigase ediția de campionat, cu această echipă, el a ratat barajul de promovare în Liga a 3-a, ediția 2021-2022.

Petrișor Păunescu revine  după ce a petrecut turul din acestă ediție de campionat pe  banca celor de la FC Bolintin Malul Spart.

”Mister” îi ia astfel locul lui Cezar Cojocariu, cel care a stat pe banca campioanei întreg turul de campionat. AFC Victoria Adunații Copăceni și antrenorul Cezar Cojocariu au decis de comun acord  să se despartă la începutul lunii acesteia.

Odată cu  întoarcerea  lui Mister la Victoria Adunații Copăceni au revenit și jucătorii Pitulice și mijlocașul Gabone.

Obiectivul antrenorului Petrișor Păunescu este – după cum declara acesta –  câștigarea Campionatului și promovarea barajului de promovare în Liga a 3-a.

De precizat că  AFC ”Victoria Adunații Copăceni” ocupa la finalul turului Ligii a 4-a, seria Sud, locul secund, la doar trei puncte de liderul seriei, Dunărea Giurgiu.

(Jurnal)

Foto: Petrișor Păunescu (primul din dreapta), alături de primarul comunei, Dan Rusu și de președintele echipei, Costel Grigore, la puțin timp după semnarea contractului.