Bravo, ai STIL! Fostul director al falimentarei Televiziuni ”Valahia”,  a ales să strângă gunoaie!  

0
437

fb_img_1454675654204

    Vineri, 16 septembrie, Primăria municipiului Giurgiu a semnat un Acord de parteneriat cu Asociația de voluntariat ”Let’s do it, Giurgiu!”, condusă de fostul manager al televiziunii Valahia, Mariana Mitroi. Iată că,  după ce a eșuat cu  televiziunea pe care Dumitru Beianu a fost nevoit să o închidă, Mitroi vrea să se ocupe acum de curățenie… Adică tot de ”mizerii” ! Este până la urmă lucrul la care  ( după cum am constatat până acum), se pricepe cel mai bine! Femeia asta care până mai ieri pretindea că le știe pe toate, și al cărui motto se pare că este după mine potopul!, a reușit până acum performanța de a închide o publicație și o televiziune. Vă dați seama cum ar arăta orașul dacă ne-am lăsa pe mâna ei? Cam cum arată zona adiacentă a blocului în care locuiește, pe șoseaua București. Halal alegere au făcut consilierii noștri!

 În legătură cu cifrele vehiculate de pretinsa voluntară, în ședința de vineri ( 1.200.000 de voluntari, care au reușit să aducă 24.700 de tone de deșeuri;  305 zone cu deșeuri curățate prin intermediul aplicației ”Let’s do it, Romania!” etc),  trebuie precizat că ele se cuantifică în dreptul colegilor ei, cetățenilor cu spirit civic  de la nivel  național și respectiv al voluntarilor din Municipiul Giurgiu,   nicidecum nu aparțin acestui personaj care după ce a sădit falimentul prin locurile în care și-a dovedit ”talentul” său de manager , este  hotărâtă acum ( de dragul nostru, al cetățenilor ?!),  să zgârme prin gunoaie! Providența i-a dat probabil Marianei Mitroi ceea ce merită! 

P.S. Felicitări Asociației ”Let’s do it” pentru ceea ceea ce  a realizat la nivel național, dar ne este teamă că de data aceasta a făcut o alegere proastă. Vom trăi și vom vedea!  

(A. Spiratoru)