garda-de-corp-a-lui-gino-iorgulescu-si-a-celebrei-actrite-angelina-jolie-a-murit-intr-un-groaznic-accident-in-constanta-fotovideo

Foto: Mașina în care  Dan Gemănar și-a găsit sfârșitul. În medalion , victima alături de actrița Angelina Jolie.

Cătălin Dan Gemănar , angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a murit vineri seara,  într-un accident rutier în județul Constanta, după ce   masina în care se afla, un Q7 ,  a fost lovită violent de un tren de marfă, după cum informeaza News.ro. Victima  conducea un autoturism aparținând președintelui LPF, giurgiuveanul Gino Iorgulescu.

Cătălin Dan Gemănar,  avea doar 48 de ani, era angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar anterior fusese angajat la o firmă de securitate. În cadrul acesteia  desfășurase si câteva misiuni în străinatăte. Într-una din acestea fiind însărcinat cu protectia actriței Angelina Jolie. El avea postate pe pagina de socializare două fotografii, din decembrie 2013, cu starul de la Hollywood.

Evenimentul  tragic s-a petrecut vineri seară, între localitățile Tariverde si Mihai Viteazu. La fața locului s-au deplasat o autospecială, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe. Echipele de interventie ajunse  la locul accidentului   au declarat că șoferul autoturismul, a murit pe loc.

Conform acelorași surse, în urma impactului deosebit de puternic, mașina a fost distrusă. Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

(Jurnal)