Florin NIDELEA, primarul care a promis și…a făcut!

0
440

Candidat pentru încă un mandat la Primăria Comunei Clejani, primarul Florin Nidelea are cu ce se lăuda. De când este primar, în fiecare mandat, a făcut, de fiecare dată, ce a promis.

Cum au arătat ultimii patru ani de mandat ai lui Florin Nidelea? Cu o mulțime de proiecte devenite realitate, spune acesta.

Am reușit, în ultimii patru ani, să înființăm o grădiniță în satul Neajlovu, dar și să finalizăm o sală de sport în satul Clejani. Totodată, am finalizat construirea unei școli cu 9 săli de clasă în satul Podu Doamnei, lucru de care copiii de acolo chiar aveau nevoie. Suntem, probabil, printre puținele localități din județ care beneficiem de un sistem de monitorizare video, în satele Clejani, Podu Doamnei, Sterea și Neajlovu. Odată ce acest proiect a devenit realitate, pot spune, cu bucurie, că numărul infracțiunilor a scăzut drastic…O altă realizare – legată tot de siguranța cetățenilor – o constituie înființarea serviciului de Poliție Locală. Nu în ultimul rând, în toată această perioadă am susținut bisericile din Clejani, Podu Doamnei și Neajlovu”, spunea primarul Florin Nidelea.

Referindu-se la propunerile pentru următorii patru ani, edilul din Clejani și-a devoalat câteva dintre acestea: modernizarea târgului comunal; sprijinirea, în continuare, a bisericilor din satele Clejani, Podu Doamnei, Neajlovu; reabilitarea „Școlii vechi” din satul Podu Doamnei; extinderea sistemului de monitorizare video din satele comunei; reabilitarea DC 140 Podu Doamnei – Neajlovu; înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale; implementarea cadastrului general; reabilitarea bazei sportive din satul Neajlovu; asfaltarea tuturor străzilor de pe raza comunei; finalizarea proiectului de apă și canal; înființarea serviciului de urbanism în cadrul Primăriei Clejani.

Și, așa cum primarul Florin Nidelea a demonstrat până acum, cu siguranță aceste proiecte vor deveni realitate, peste patru ani.

(Jurnal)