Florian VELICU, director CN APDF Giurgiu: „Furtuna de acum câteva zile a scos la iveală incompetența predecesorilor mei!”

0
783

Joi, 21 mai, vântul puternic a smuls un banner de pe clădirea CNAPDF Giurgiu, monument istoric. Bannerul cu pricina, mai exact un mesh, acoperea o suprafață importantă de pe care căzuse tencuiala, iar aspectul era unul dezolant. Puțini au fost cei care au știut adevărul despre „noul” (la acea vreme) aspect al turnului clădirii portului Giurgiu.

Cel care a anunțat echipajele ISU Giurgiu de faptul că acel mesh reprezintă un pericol pentru trecători a fost chiar directorul general al companiei, Florian Velicu.

Numai că, la scurt timp după ce ISU Giurgiu a informat presa locală despre incidentul din Port, au apărut o serie de voci care, fără a verifica temeinic cum stau lucrurile, au pornit o serie de acuzații la adresa conducerii actuale a CN APDF Giurgiu.

În replică, Florian Velicu a postat vineri, 22 mai, pe contul său de socializare, următorul mesaj, însoțit și de imaginile de mai sus.

„Ieri (n.r. 21 mai) dimineață am văzut mai multe postări /articole cu privire la faptul că banner-ul care acoperea suprafața mare de tencuială căzută și implicit crăpăturile mari ale zidăriei, a fost desprins de vântul puternic de alaltaieri noapte, însă fără a se clarifica faptul că acel mesh a costat foarte mult și a rezistat doar puțin peste un an de zile, acesta fiind montat de către predecesorii mei, cu scopul de a acoperi dezastrul și totodată de a păcăli ochiul cetățenilor care ajung în port și se uită la clădire!
Acesta este rezultatul incompetenței și al proastei administrări demonstrată de către predecesorii mei, impuși de PSD Giurgiu la conducerea Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA!” a scris directorul general Florian Velicu.

(Jurnal)