“FLORI PENTRU SUFLET” LA CENTRELE PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

0
421

Cei 136 de beneficiari de servicii sociale din căminele pentru persoane vârstnice din localitățile Hotarele, Oncești și Mironești au primit în data de 5 octombrie 2018, vizita voluntarilor implicați în campania Flori pentru Suflet. Campania este organizată de Fundația Principesa Margareta a României și Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor,  cu prilejul zilei de 1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Voluntarii prezenți  în mijlocul persoanelor vârstnice din centrele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Sociala și Protecția Copilului Giurgiu le-au oferit acestora flori, felicitări  și un dar  dulce cu prilejul zilei de 1 Octombrie.

„În perioada 27 septembrie – 07 octombrie 2018, la nivel național se desfășoară campania  Flori pentru Suflet, eveniment ajuns în acest an la ediția a VII-a. Organizatorii și-au dorit să extindă campania incluzând și județul Giurgiu, solicitându-ne ajutorul de a ne implica în această frumoasă poveste ca voluntari. Nu am stat pe gânduri și am dat un răspuns pozitiv. Implicarea noastră în această acțiune organizată de Fundația Principesa Margareta a României și Asociația Niciodată Singur -Prietenii Vârstnicilor reprezintă un început al unei colaborări care ne dorim să contribuie la sprijinirea persoanelor vârstnice din centrele din județul Giurgiu”, a declarat Mariana Mitroi, director executiv al Asociației Prietenii de lângă Tine- Giurgiu.