Final de săptămână plin de șoferi băuți pe șoselele județului…

0
107

La data de 28 octombrie, ora 23.15,  în localitatea Hotarele, județul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Valea Dragului, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Tânărului i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

***

 Duminică, 29 octombrie, puțin după miezul nopții (ora 00.05),  pe strada Chaunchey Hardy, din municipiul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestuia i-a  fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

***

În aceeași dimineață  29 octombrie,  trei ore mai târziu ( ora 03.15), îîn localitatea Dărăști, polițiștii giurgiuveni au depistat un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Popești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se, la rândul său, sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celui băut i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

(Jurnal)