FC BOTOȘANI – ASTRA 1-2

0
77
Astra Giurgiu a dat lovitura, duminică, pe terenul celor de la FC Botoșani. Giurgiuvenii s-au impus la limită scor 2-1, într-o partidă ce a contat pentru runda a 14-a  din Liga 1. 

Astralii au deschis scorul în minutul 50 : Alibec a scăpat pe contraatac pe partea dreaptă şi i-a pasat lui Budescu, care a marcat uşor, cu un şut plasat de la opt metri, și la majorat în min.69: V. Gheorghe i-a pasat de pe partea stângă lui Alibec în careul gazdelor şi  acesta a marcat din şapte metri cu un şut la colţul lung, balonul fiind deviat de un apărător advers.

Gazdele au redus din handicap în min. 83. Askovski a marcat cu un şut de la 20 de metri, mingea a lovit bara din stânga porţii lui Lazar şi a intrat în plasă.
În etapa următoare, Astra va primi vizita celor de la Poli Iași.
Au evoluat următoarele echipe:
FC Botoşani: Pap – Haruţ, Miron, Moescu, Ţigănaşu – E. Papa (Cîmpanu ’80), J. Rodriguez – M. Roman, Cascini (Ongenda ’64), Keyta – Ofosu (Aşkovski ’59). 
Antrenor Marius Croitoru;
Astra: Lazar – Bruno, Dima, Graovac, Radunovici – Răduţ (Ajayi ’46), Simion, Crepulja – V. Gheorghe (Dandea ’82), Alibec (Tounkara ’90+3), Budescu.
Antrenor Bogdan Andone.
(Jurnal)